30 Jul 2016

Golden Rose new in ❤



Ne,ne,ovog puta se vracam,zaista...nema vise zabusavanja ! I promise 😍


Ovo su moji noviteti o kojima cemo danas pricati.
Za pocetak,par reci o novim Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipsticks.
Ovo je verovatno jedna od najboljih mat formula koje sam probala,a pritom su itekako povoljni !
Ambalaza je vrlo jednostavna,slatka,cena se krece od 450-500 dinara,ja sam svoj kupila za 459 din. u Golden Rose radnji u Aviv parku,u Pancevu,i za ovaj novac dobijate 5,5ml proizvoda.
Ali kakvog proizvoda !
Komotno mogu da ga uporedim sa NYX Lingerie kolekcijom ruzeva,a maltene za onaj jedan,mozete kupiti dva Golden Rose.
Pigmentacija je fenomenalna,a trajnost je posebna prica.Skidanje ovog ruza nije nimalo lako,bez vlaznih maramica ili sredstva za umivanje/skidanje sminke,ni ne pokusavajte !
Dakle,da bih se zaista uverila u trajnost i Vama predstavila najrealniju mogucu recenziju,prespavala sam sa istim.Ujutru je i dalje bio na usnama,nije se ni razmazao :)
Ogromna,ogromna pohvala za Golden Rose firmu i koliko su zapravo unapredili formulu svojih ruzeva.
Mana : mali izbor nijansi.
Naime,ovo su sve nijanse koje su dostupne
Slika je preuzeta sa sajta www.tissamestla.com

Moj favorit i onaj koji sam za pocetak uspela da ugrabim(bukvalno,stalno je rasprodat,ocigledno nisam jedina ciji je favorit)je broj 10.

Miris je jako prijatan,blag a sladak,dva sloja su sasvim dovoljna za full coverage,nisam primetila da nesto znacajno isusuje usne.Nijansa je nesto izmedju sive i lila.

Sledeca stvar koju sam kupila je Golden Rose Color Sensation Lipgloss u nijansi 126 po ceni od 299 din..
Opet,miris je vrlo prijatan,a nijansa je za "everyday look".Vidite na slikama da je nijansa drugacije od one u bocici,ipak je u pitanju sjaj za usne.Nije lepljiv,lako se nanosi,zadovoljna sam i trajnoscu.Jos jedna topla preporuka.

Evo kako swatchevi ova dva ruza izgledaju na mojoj ruci.

I za kraj - GR Make-Up Primer Mattifying&Pore Minimising (Silky Smooth Matte Finish)
Dugo sam u potrazi za odgovarajucim prajmerom,a iskrena da budem,jako sam zahtevna.Za sada,jedini koji je ispunjavao moje "prohteve" je Sephora primer na bazi silikona.Licno preferiram "zelatinaste" prajmere bez boje,te sam upravo takav i uporno trazila.Konacno sam nasla jos jedan koji mogu da uvrstim u svoje favorite i koji moze biti adekvatna zamena za Sephorin po znatno nizoj ceni !
Nema parabena,formula je svilenkasta,na kozi ga nakon nanosenja maltene ne osetite,a itekako vrsi posao.Bezbojan je,ostavlja mat zavrsnicu,ujednacava nepravilnosti i puder se zaista bolje i lakse vezuje za lice.
Dolazi u tubi od 30ml,po ceni od 899 dinara,s tim da sam ja svoj kupila na akciji sa 25% snizenja.Akcija i dalje traje u njihovoj radnji u Aviv parku,pa,ukoliko neko od sugradjana zeli svoj primerak,sad je pravo vreme da ga kupite.Doziranje je vrlo lako,pakovanje je prakticno i sve u svemu ja sam vrlo zadovoljna !

Kakvi su Vasi utisci o ovim proizvodima,jeste li ih koristile ? Ukoliko imate neki predlog za poredjenje (NYX,Aura,GR mat ruzevi ili nesto slicno) u vidu recenzije,just let me know in the comment below.


ℒots of ℒove,J.❤

2 comments:

  1. Povrataaaak! :)))

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa,hvala na podrsci,imenjakinjo ! Pratimo se ! :)

      Delete