30 Jul 2016

Bioten micellar water,tonic lotion & double action make-up remover ❤



Hello ladies,
danas cu Vam pisati o Bioten dvofaznom sredstu za skidanje sminke oko ociju,micelarnoj vodi i toniku za lice.

Da počnemo od micelarne vode.Ja sam je platila 280 dinara (200ml) na akciji,sto je smešna cena za ovakav proizvod ! Bez akcije,cena se kreće od 300-390 dinara.Sadrzi 100% Cotton extract i skida čak i vodootpornu sminku.Meni konkretno nije izazivala nikakve iritacije,lično nemam masnu T-zonu,ali čitala sam da i to regulise,tako da - ova micelarna voda je pun pogodak ! Koristim je nakon što skinem šminku umivanjem+sredstvom za skidanje šminke,i nikad mi vata nije čista.Dakle,ladies,iako se umijete,istrljate,itd. - opet ima šta da se skine,delići pudera ostaju u porama i vremenom zapuše iste.Srećom,izmisliše micelarnu vodu :)


Sledeća stavka je tonik za lice za suvu/osetljivu kožu.Miriše isto kao i gorepomenuta m.voda (nežno,cvetno) i učinak je jednako dobar.Koza je elastična,tonirana i revitalizovana.Iako na samom proizvodu pise da uklanja nečistoće,napomena-tonik ne služi za skidanje šminke,njega možete koristiti nakon micelarne,ili,kako ga ja uglavnom koristim,nakon umivanja ujutru,kada sam bez šminke,da bih osvežila lice.Instant osetite kako je koža lica čistija i zategnutija,barem se ja znatno lepse osecam kad očistim lice tonikom.Za oko 230-250 dinara dobijate 200ml proizvoda.


I,za kraj,dvofazni odstranjivač šminke oko očiju.
Ovo je malo čudo u bočici ! Obogaćen je 100% prirodnim uljem badema,koje neguje i revitalizuje trepavice kao i sam predeo oko očiju.Efikasno skida vodootpornu šminku,naravno.Dolazi u bočici od 125ml po ceni od 250-280 dinara.

Zašto dvofazno ?
Kako samo ime kaze,proizvod sadrzi dve faze,vodenu i uljanu,koja pomaze da se razgradi i lagano skine maskara,ajlajner i slično.Stoga,pre korišćenja,treba proizvod dobro promućkati,da biste dobili pravu formulu privremenim sjedinjavanjem ovih dveju faza.
Zašto Vam je ovo potrebno ako već imate micelarnu ?
Zato što je koza oko očiju najosetljiviji deo Vašeg lica i o njoj bi trebalo posebno da vodite računa.Takodje,tu se najpre vide znaci starenja,te Vam je potrebno nešto što ujedno neguje ovaj predeo-a ovo sredstvo upravo to i čini.
Napomena : koza ostaje donekle,minimalno masna posle korišcenja ovog sredstva,te ga ne bih preporucila za skidanje šminke sa celog lica,tome nije ni namenjen.Ja ga koristim uveče,kad finalno skinem svu šminku i krenem na spavanje.


Jeste li Vi koristile Bioten kozmetiku i kako ste zadovoljne istom ?



ℒots of ℒove,J.❤

1 comment:

  1. Imam zeleni tonik, i nisam bas nesto zadovoljna, mozda da sam ga duze koristila bi se drugacije pokazao...i ovu dvofaznu koristim :)) ona je superiska :)


    Poseti moj blog Fraulein D
    Dodjite da se druzimo na instagram

    ReplyDelete